Content

Ett varumärke är bara ett skal om man inte fyller det med värde.
Ett värde som vi kallar för content. Och det är just content som gör att era kunder väljer ert varumärke före ett annat. Och tycker att det är värt att betala en extra slant. Det är styrkan med strategiskt genomtänkt content av hög kvalitét.
Scrolla ner så ska jag berätta mer! /Linus

Bra content kräver långsiktighet och en gnutta mod.

Kunder tenderar att välja de varumärken de känner, gillar och litar på. Därför är det viktigt att lära känna målgruppen ordentligt. Vi på Happy lämnar inget åt slumpen. För att lyckas med ett contentarbete behövs en långsiktig strategi som innefattar allt ifrån ert varumärkes tonalitet - till vilka målgrupper och kanaler som är relevanta för att nå just er målgrupp. Och sist, men inte minst, ett relevant mål att jobba mot.

Kontakta oss så berättar vi mer
Happy filosofierar
Om varumärket är ett hus, så är content människorna som bor där. Du åker gärna och besöker ett vackert hus en gång eller två, men det är människorna som får dig att vilja komma tillbaka. Om och om igen.

Content stärker ditt arbetsgivarvarumärke

Vad ni har för content på er webb och i era sociala medier är direkt avgörande för ert arbetsgivarvarumärke och hur ni uppfattas. Det är nämligen här som era framtida talanger ofta möter er för första gången och bildar sig en uppfattning av vilka ni är och om ni är rätt för dem. Med rätt content kommer ni ha lättare att attrahera och rekrytera rätt kandidater.

Kontakta oss så berättar vi mer
Kim sitter ner och ser glad ut

Så här beställer du content

Att beställa byråtjänster är inte alltid enkelt. Det viktigaste är att du vet vilket behov du har och vilket problem du vill lösa. Sedan är det vårt jobb att guida dig i rätt riktning.

Vanliga problem som vi löser med contentproduktion

  • Vi hinner inte uppdatera vår webb och sociala medier.
  • Vårt innehåll på webben och i sociala medier stämmer inte överens med vårt varumärke.
  • Vi vill ranka bättre på Google.
  • Vi vill göra en varumärkesförflyttning.
Kontakta oss så berättar vi mer