Happy ❤️ KOMM!

Att vara en del av ett sammanhang och känna att man bidrar till branschens utveckling är viktigt för oss. Därför är vi stolta medlemmar hos Komm!/Sveriges Kommunikationsbyråer – ja, det som en gång hette Reklamförbundet är nu Komm!/Sveriges Kommunikationsbyråer, och det är precis här vi hör hemma.

För att vara medlem i KOMM krävs det att åtminstone en av oss på byrån är certifierad ARU, vilket står för Ansvarig Reklamutgivare. Eric klättrade upp och norpade ARU-titeln efter att ha klarat den där examen och fått till sig massor av vass kunskap som även hela byrån fått ta del av.

Hur som helst, att vara ARU betyder att man är den som ser till att alla lagar och regler inom marknadsföring och dess juridik följs. Vi ser helt enkelt till att allt görs schysst och korrekt åt våra kunder och levererar en ännu högre nivå på er kommunikation och marknadsföring.

Vad innebär det att vara medlem i Sveriges kommunikationsbyråer?

Vi är medlemmar i denna grymma organisation för att få tillgång till det senaste, det mest spännande och det mest wow-inspirerande inom kommunikationsvärlden. Men det handlar inte bara om att snacka om idéer – vi kastar oss in i allt från de senaste trenderna, nya bestämmelser och lagar till de mest kreativa knepen för att ge vår kunder rätt fördelar och förutsättningar. En så kallad win-win-situation!

Vi älskar kakor! 
Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies enligt vår Cookiepolicy