Don't worry, be happy!

På Happy Republic har lokalproducerade kreatörer, strateger och designers sin hemvist. I vår happy-verkstad kommer varumärken till liv och här föds dagligen starka och kreativa idéer som sätts i verket, får ben och leder till stora förändringar. Skapar- och berättarglädjen sitter som fastlimmad i väggarna och vi älskar att kroka arm med våra kunder och skapa riktigt bra resultat tillsammans.

Vi utgåri alltid från våra kära kunders utmaningar och skapar skräddarsydda lösningar som ger mätbar effekt. Och vi gör det genom att våga ta ut svängarna, vara äventyrliga och tänka nytt. Då bygger vi starka varumärken och skapar kommunikation som genererar affärsnytta och bygger förtroende.

Brinner lite extra för B2B

På vår resan har vi utvecklat en kollektiv fallenhet för att jobba med B2B-uppdrag. Vi älskar att navigera varumärken på internationell marknad, där affären ofta sker via distributörer och där kommunikationen ska trollbinda både partners och kundens kund. Vårt erbjudande och våra processer är speciellt slipade för att passa företag som gör affärer med andra företag.


Fem kloka skäl att välja oss:

  • Vi är specialiserade på B2B
  • Vi har koll på det senaste - så att du inte behöver.
  • Du får nya happy-perspektiv på din verksamhet.
  • Vi pratar ett språk som alla förstår .
    – helt fritt från krångliga marknadsföringsord och floskler
  • Vi är opretentiösa, supertransparenta och galet nyfikna.

Historien om Happy Republic börjar med en skrotad app-idé

2013 uppstod skapa-byrå-ihop-kärlek mellan kompisarna Eric och Kim. Eric, som sedan barnsben varit en notorisk entreprenör, hade en idé om att skapa en app och stämde träff med Kim som var Art director på en reklambyrå. Men app-idén blev aldrig en app. Den blev till något helt annat.

När de två vännerna låste upp dörren till sina hjärnkontor gick det upp för dem att de egentligen ville något helt annat. De ville skapa en tjänst för företag som behövde hjälp att boosta sin marknadsföring och varumärke, på ett krångelfritt och pricksäkert sätt. En glad plats där kreativitet och nytänkande står i centrum och där solen alltid lyser.
En Happy Republic.

Vi älskar kakor! 
Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies enligt vår Cookiepolicy