Sugen på att praktisera hos oss?

Praktikperioden är en otroligt viktig del i utbildningen, speciellt i vår bransch. Här får du äntligen möjlighet att sätta dina kunskaper på prov, känna jobbpulsen och förhoppningsvis få massor av nya insikter och lärdomar. Vi på Happy har alla erfarenheter av praktik i våra utbildningar och de flesta av oss har även fått våra första jobb genom de kontakter vi knöt just där. Därför värdesätter vi dig som praktikant högt och vi ställer både krav på oss och dig i ansökning och under praktiken för att vi ska kunna leverera en så bra tid hos oss som möjligt.

Detta förväntar vi oss av dig som söker praktik

En grym text om dig själv och dina ambitioner.

Vem är du? Vad har du för intressen? Varför vill du jobba i vår bransch? Varför vill du vara på Happy? Varför ska vi välja dig (ödmjukt kaxigt 😊)?

Ett par härliga “referenser” som visar din stil, ambition och vad du kan göra.

Vi fattar till 100% att det är svårt att visa grymma och skarpa referenser under skoltiden.

Inga problem! Skapa en moodboard av design och produktioner som du inspireras av och som du skulle vilja kalla din stil. Detta ger oss en bra känsla för vilka ambitioner du har och vart du vill komma.

Sälj in dig själv.

Detta kan vara ditt första skarpa uppdrag och du själv är din kund. Sälj in dig själv, försök att vara kreativ i din ansökan, våga vara annorlunda.

Låt oss för alltid komma ihåg dig! 🤩

Detta kan du förvänta dig av oss under din praktik

En egen handledare

Du ska aldrig hamna vid ett skrivbord utan mening eller mål. Här kommer du få en handledare som är din primära kontakt för frågor och funderingar. Din handledare kommer även ansvara för att du har att göra under perioden och även att det är relevanta uppgifter för din utbildning.

En del av vår dagliga arbete

Vi är en liten byrå och alla har en stor del i det vardagliga arbetet. En praktikant lika så. Du får delta i alla typer av uppdrag. kundmöten och andra aktiviteter. Din röst är viktig och vi värdesätter dina åsikter lika mycket som alla andra.

Tydliga målsättningar med praktiken

I starten av din praktik hos oss sätter vi upp vilka målsättningar du har med praktiken och vilka förväntningar som finns hos dig och hos oss. Detta stämmer vi av löpande under perioden så din praktik blir så bra och konsekvent som möjligt.

Skicka in din ansökan!

Så kort och gott - tänk på att:

  • Berätta lite om dig själv och dina erfarenheter
  • Beskriv dina förväntningar på praktiken (och vilken period det gäller)
  • Bifoga din portfolio eller dina referensarbeten
Skicka in din ansökan nu
Vi älskar kakor! 
Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies enligt vår Cookiepolicy