Kan du göra oss ännu mera happy?

Vi älskar att jobba med nyfikna och duktiga människor. Därför stänger vi aldrig dörren till nya glada bekantskaper. Känns det rätt är det lätt. Eller hur var det nu igen? Hur som helst är vi alltid nyfikna på nya bekantskaper. Och självklart spelar det ingen roll om du är ny i branschen eller gammal i gejmet.

Vi har digitalt fokus

Digital produktion är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi bygger våra kunders varumärken genom dessa kanaler och därför behöver du som söker dig till oss vara bekväm eller varför inte expert inom detta område.

Vi söker gärna dig som är bättre än oss

Vi har ett stort självförtroende i att vi är bra på det vi gör men vi har också medvetenheten att vi alltid kan bli bättre. Därför är det viktigt för oss att du som är intresserad att jobba hos oss på Happy Republic är bättre än oss. Det behöver inte vara på allt men på något. Kanske är du grym på att skriva texter som berör, analysera data och information eller varför inte filma grymma filmer i skymning. Berätta gärna i ditt mail till oss vilka spetskompetenser du har och hur de kan göra oss ännu mer happy.

Varmt välkommen!

Har du feeling just nu?
Skicka in en spontanansökan här.

Skicka in din ansökan nu