Webb: Activ hälsa

Kund: Activ hälsa
Bakgrund
Öppna Stäng

Activ hälsa erbjuder medicinsk träning med fokus på långsiktig hälsa, och möjligheten att må bättre – längre. Erbjudandet är allt ifrån kroppsscanning, gruppträning, kostrådgivning till fysisk träning på recept, vilket innebär att många delar behöver samlas under ett tydligt fokus, såväl på hemsida som i kommunikationsplan.

Strategi
Öppna Stäng

Tillsammans med Activ Hälsa vred och vände vi på olika möjligheter och hinder för ett så brett, men viktigt, erbjudande. Efter en workshop identifierade vi de mål och den  huvudmålgrupp som Activ Hälsa vill nå. Därigenom hittade vi sätt att slipa kommunikationen för  att presentera erbjudandet tydligare och mer sammanhållet, både visuellt för web, i användarupplevelse, i textinnehåll och i kommunikationsplan för sociala medier.

Lösning
Öppna Stäng

Vi tog fram en helt ny web, där vi la stor fokus på att varumärket och erbjudandet skulle vara tydligt och tillgängligt för Activ Hälsas huvudmålgrupp. Hanteringen av webbsidan är så enkel som möjligt, både för Activ Hälsa och deras slutkunder, för att möjliggöra ett expanderande erbjudande.