Lecab.se

Kund: Lecab Gruppen
Bakgrund
Öppna Stäng

Lecab Bil är en auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Verksamheten är baserad i Karlstad och Arvika och erbjuder försäljning, service, reparation och reservdelsförsäljning till ovannämnda märken.

Bilsajter har överlag halkat efter i utvecklingen på webben och behöver mer kundvänliga sidor, det vill säga en enkel och lättnavigerad sådan. Lecab bils tidigare hemsida hade också hamnat i den fällan.

Strategi
Öppna Stäng

Att arbeta fram en hemsida som är anpassad för framtiden som gör det enkelt för vana och ovana kunder att köpa bilar och använda Lecab Bils tjänster. Vi ville också att hemsidan skulle vara lika enkel att använda i mobilen som desktop samt att hantera den stora mängd information som finns på en bilsajt till att bli mer strukturerad och lättförståelig.

Lösning
Öppna Stäng

Med hjälp av designen har vi försökt att förenkla alla vägar och tillvägagångsätt som kunden möter när de klickar sig fram bland Lecabs produkter och tjänster. Vi ville att designen skulle upplevas som ren och modern men framför allt tidlös och oberoende av Lecabs varumärken. Designen ska även ge kunden en känsla av enkelhet eftersom hela processen med att köpa eller leasa en bil kan ske med ett par klick.