Höstshopping

Kund: Stadsrum
Bakgrund
Öppna Stäng

Stadsrum äger flera gallerior runt om i Sverige som alla har stor bredd i sitt utbud. Allt ifrån kläder och skönhet till inredning och restauranger. Stadsrum ville ha en gemensam kampanj som gick att anpassa till alla galleriorna. I kampanjen ville de lyfta fram bredden och öka försäljningen.

Strategi
Öppna Stäng

Med flera gallerior med olika inriktingar och målgrupper så blev strategin att lyfta fram de produkter som var gemensamma mellan alla galleriorna. För att skapa en ökning i försäljningen utan att använda oss av rabatter eller erbjudande på specifika varor så valde vi att skapa en tävling för alla som handlade på någon av galleriorna.
Vi valde breda kanaler för kommunikationen som dagstidningar, bussbaksidor och digital annonsering i både bannerform och sociala medier.

Lösning
Öppna Stäng

Lösningen blev en tävling där alla kunder kunde vinna 15 000kr på sitt kvitto. Men hur mycket får man för 15 000kr . Jo en hel del visade det sig. Med en stark bildidé, en skicklig fotograf och redigering lyckades vi ta fram ett kampanjmanér som tydligt visade mängden och bredden av produkter som kunden kan köpa för vinsten i sin galleria.