Förpackning

Kund: Stiliom
Bakgrund
Öppna Stäng

Stiliom levererar park- och lekutrustning med ett starkt mervärde. All utrustning håller högsta kvalité och är i största del gjort av naturliga material. De är generalagenter för flera stora leverantörer och de här leverantörernas utbud och varumärke är nått som är väldigt positivt att förknippas med. För att Stiliom ska kunna leverera bästa möjliga tjänst så finns det stora fördelar med att komma in så tidigt i processen som möjligt. Gärna redan hos arkitekten.

Strategi
Öppna Stäng

För att ta sig in till arkitekterna med sitt utbud krävs mer än produktblad eller fysiska besök. Av erfarenhet så är Stilioms leverantörers produktböcker väldigt populära hos arkitekterna och finns ofta på bordet en armlängd ifrån arkitekten i designfasen. Detta ville vi dra nytta av eftersom det är då en stor möjlighet för att arkitekten ritar in just Stilioms produkter i sin design. Stiliom tror även på ett personligt bemötande och en tät relation. Därför valde vi även att skapa en produkt som de själva kan bära med sig och lämna över personligen som en gåva för att skapa ett starkare band till sina klienter.

Lösning
Öppna Stäng

Lösningen blev en premium förpackning till Stilioms allra trognaste kunder. Förpackningen skapades av svart genomfärgad miniwell för att kunna bära två tunga böcker från Stilioms leverantörer och ett brev från Stiliom. Den svarta matta ytan är en stor del av designen. Tillsammans med den vita grafiken skapar den en exklusiv känsla. Budskapet på lådan ger en uppmaning till arkitekten att tänka utanför boxen och se på produkterna och de oändliga kombinationerna för att skapa lekplatser som sätter avtryck i samhället.